• Informationsportal – 7Guru.lv

Informationsportal för specialister inom PR, marknadsföring, reklam och media. Undersöker trender och aktualiteter i den lettiska kommunikationsbranschen. I samverkan med Asketic gav IT House portalen en ny och modern utformning. Webbplatsen är utvecklad i Ruby on Rails.

Read More

  • Hemsida – Clarion Collection Hotell Valdemars

Clarion Collection Hotell Valdemars ligger centralt i Riga, på bekvämt avstånd till alla intressanta objekt – Vecriga, utländska ambassader, Albertgatan och de viktigaste köpcentra. I samarbete med Asketic har IT House givit hotellets hemsida ett nytt utseende och ny funktionalitet. Webbplatsen är utvecklad i Ruby on Rails. Webbplatsen är inte längre aktiv på grund av […]

Read More

  • Hemsida – Pizza Lulu

Pica Lulu erbjuder de godaste o. hetaste pizzorna i Riga och Limbazi dygnet runt för såväl hemleverans som hämtning. I samarbete med Asketic Riga skapades en hemsida som är såväl visuellt tilltalande som gör det enkelt att beställa pizzor. Webbplatsen är utvecklad i Ruby on Rails.

Read More

  • Hemsida – Shopping plus

SP är det första interaktiva söksystemet i Lettland med vars hjälp man finner varor och rabatter i kataloger och broschyrer från ledande affärsnät. Sökningen sker med kundens närområde som utgångspunkt. IT House har utvecklat hemsidans design, introducerat sökning utifrån geografisk befintlighet, sökmotoroptimering, whitelabellösningar o.a. förbättringar. Webbplatsen är utvecklad i Ruby on Rails.

Read More

  • Kulturportal – Parkulturu.lv

Portalen skapades med målsättningen att informera områdets invånare om kulturnyheter från Kekava, men även att lyfta fram området som en plats att leva på och med en kultur värd att återbesöka. Vår uppgift var att skapa en interaktiv webbplats där varje invånare i Kekavaområdet gavs möjlighet att bidra till utveckling av innehållet – tipsa om […]

Read More

  • Läkemedelsportal – Doctus

Doctus presenterar ett kvalitativt, värdefullt och intressant material som går att läsa såväl elektroniskt som i tryckt skick. ITHouse fick uppdraget att utveckla en portal som ger användarna möjlighet att läsa tidskriftsartiklar. Portalen är inte bara ett tryckt magasin i elektronisk form – den erbjuder många andra möjligheter. Webbplatsen är utvecklad i Ruby on Rails.

Read More